LIKOVNA RADIONICA – BELARTOVCI ZA “KIKIĆE”

Objavljeno: 29. 3. 2019.

U četvrtak, 28. ožujka članovi Bel-Arta Suzana Lešnjaković, Jadranka Berak, Antun Sabo i Tin Lacković bili su gosti mješovite vrtićke skupine “Kikići” Dječjeg vrtića Maslačak, Belišće te su održali slikarsku radionicu.

Radionica je održana u sklopu projekta “Naš mali belišćanski vremeplov” koji je realiziran u suradnji sa 4.c razredom OŠ Ivana Kukuljevića, Belišće i njihovom učiteljicom Jasminom Šimić Berečić. Ovom slikarskom radionicom nastavlja se dobra i nadasve kreativna suradnja skupine Kikići i likovne udruge. Nakon uvodnih riječi slikara djeca su odabrala slikarske tehnike i temu za svoja mala umjetnička djela, a to su ovoga puta bili vjesnici proljeća. Vrijedne dječje ručice, pod stručnim okom Bel-Artovih slikara napravile su dvadesetak malih umjetničkih djela kojima će ukrasiti prostore vrtića.

Na samome kraju, odgajateljica Dragica Jančikić zahvalila se slikarima na ovoj radionici te izrazila želju za daljnjom suradnjom “Kikića” i LU Bel-Art te predložila još nekoliko susreta izvan ustanove tijekom godine.

Tekst i fotografije: Tin Lacković

Video galerija