NAJAVA: GALA POETSKA VEČER

Objavljeno: 15. 3. 2018.

Povodom Svjetskog dana poezije, u nastojanju promoviranja čitanja, pisanja, objavljivanja i poučavanja poezije, u subotu 24. ožujka 2018. godine, s početkom u 19:30 sati, u Centru za kulturu Sigmund Romberg Belišće, održat će se Gala poetska večer, kao završnica Natječaja za najljepše stihove – Slikajte riječima.

Natječaj je pod pokroviteljstvom Grada Belišća, u suradnji s Centrom za kulturu Sigmund Romberg Belišće, Osnovnom školom Matije Petra Katančića Valpovo, Osnovnom školom Ladimirevci, Gradskom knjižnicom i čitaonicom Belišće, Gradskom knjižnicom i čitaonicom Valpovo, Glazbenim odjelima OŠ Matije Petra Katančića i Udrugom za kulturu i umjetnost ZUM Belišće organizirala Udruga za kreativni razvoj i informiranje Valpovština info Belišće.

U Natječaju je sudjelovao 41 autor, a čitatelji Portala Valpovština.info birali su najljepše stihove u tri starosne kategorije – djeca do 14 godina, mladi do 19 godina i odrasli.

Svi pristigli stihovi bit će objavljeni u prigodnoj zbirci koja će biti predstavljena sudionicima natječaja i posjetiteljima Gala večeri poezije.

U programu će sudjelovati istaknuti mladi glazbenici, polaznici Glazbene škole, članovi Zabavnog orkestra Amaterskog kazališta Belišće i pjesnici, sudionici Natječaja, kojima će biti uručene zahvalnice za sudjelovanje i Nagrade pobjednicima po kategorijama.

Program se održava pod pokroviteljstvom Grada Belišća, a dobrodošli su svi pjesnici i ljubitelji poezije, željni druženja i dobrih stihova.

Video galerija