Natječaj za 3. volontersku nagradu grada belišća

Objavljeno: 10. 11. 2017.

Grad Belišće i Lokalni volonterski centar Zvono, povodom Međunarodnog dana volontera 5. prosinca 2017., objavljuju natječaj za 3. volontersku nagradu grada Belišća!

Pozivaju se svi organizatori volontiranja – udruge, zaklade, ustanove i institucije da nominiraju kandidate za dodjelu druge godišnje volonterske nagrade grada Belišća i to u slijedećim kategorijama:

1. Nagrada za volonterski angažman pojedinca: volonter godine
2. Nagrada za organizaciju – primjer dobre prakse uključivanja volontera.
3. Nagrada za školsko volontiranje – doprinos razvoju školskog volontiranja

Za volontera godine nominiraju se pojedinci, a nominiraju ih organizacije u kojima volonteri volontiraju najmanje godinu dana. Nagrada se dodjeljuje pojedincima koji su svojim volonterskim angažmanom doprinijeli razvoju zajednice i promovirali volonterstvo u svojoj lokalnoj zajednici sudjelujući u aktivnostima različitih organizacija.

Nagrada da primjer dobre prakse uključivanja volontera dodjeljuje se organizaciji koja u lokalnoj zajednici promovira volonterstvo i vrijednosti volonterstva. Organizacije se mogu prijaviti same ili ih mogu prijaviti druge organizacije.

Nagrada za školsko volontiranje dodjeljuje se osnovnim i srednjim školama koje razvijaju volonterske programe i promoviraju volonterstvo među učenicima. Nagrada vrednuje volonterski angažman učenika koji doprinosi razvoju lokalne zajednice.

Natječaj je otvoren do 30. studenog 2017.

Kriteriji za dodjelu nagrade, kao i prijavni obrasci nalaze se na sljedećem linku:

https://www.udrugazvono.hr/natjecaj-za-3-volontersku-nagradu-grada-belisca/

Tekst: Tena Anić (Udruga “Zvono”)

Video galerija