NATJEČAJ ZA LIKOVNE I LITERARNE RADOVE U PORTAL ALFI

Objavljeno: 25. 10. 2013.

Portal alfa, udruga za kreativni razvoj raspisala je natječaj za likovne i literarne radove u sklopu projekta Stop nasilju među djecom koji financijski pomaže Osječko-baranjska županija.
Natječaj je otvoren od 15. listopada do 15. studenog 2013. godine, a pravo sudjelovanja na natječaju imaju polaznici Dječjeg vrtića „Maslačak“, učenici OŠ Ivana Kukuljevića Belišće, Područne škole Veliškovci i Vinogradci te članovi Udruge djece i mladih s poteškoćama u razvoju „Zvono“.
Literarni natječaj na temu „Jedno jutro probudih se kao…“ otvoren je za učenike od 5. do 8. razreda osnovne škole, a likovni natječaj na temu „Što me čini tužnim/tužnom“ otvoren je za polaznike vrtića, učenike od 1. do 8. razreda osnovne škole i članove udruge Zvono. Likovni radovi mogu biti u različitim likovnim tehnikama, a na poleđini bi uz podatke trebao biti kratki opis slike.
Svi sudionici natječaja dobit će zahvalnice, a po tri najbolja rada u pet kategorija prema ocjeni komisije dobit će i predmetne nagrade. Sredinom prosinca bit će organizirana izložba najboljih radova i dodjela predmetnih nagrada.

Video galerija