NK HRVATSKI SOKOL BOCANJEVCI: IZBORNA SKUPŠTINA

Objavljeno: 12. 3. 2018.

U subotu, 10. ožujka 2018. godine, u Hrvatskom domu u Bocanjevcima održana je izborna godišnja skupština NK Hrvatski sokol Bocanjevci. Skupšini su osim članova, igrača i najvjernijih navijača prisustvovali i zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić, načelnik PP Belišće Zdravko Mandić, povjerenik za razvoj prigradskog naselja Bocanjevci Bojan Vuksanić, zapovjednik DVD-a Bocanjevci Josip Pavoković i predsjednik MPD Bocanjevački pajdaši Željko Vuksanić.

Član uprave Miodrag Barić podnio je Financijsko izvješće i izvjestio o uspjesima i aktivnostima u 2017. godini, od kojih su se posebno istaknuli ostvareno treće mjesto na tablici nakon jesenskog dijela natjecanja i uspjesi na malonogometnim turnirima. Naveo je kako je prosjek godina prvotimaca 21.

Nakon izvještaja o radu, uslijedilo je razrješavanje starog izvršnog odbora te izbor novoga vodstva. Prisutni članovi su potvrdili novo četverogodišnje razdoblje dosadašnjoj upravi koju čine: Siniša Repček – predsjednik, Anto Barić – tajnik i članovi Miodrag Barić, Dražen Šimošić, Josip Barić, Nikolia Piškorjanac, Tomislav Strugačevac.

Nakon odabira novog-starog vodstva uslijedila je podjela nagrada najuspješnijima u protekloj godini. Za najboljeg mladog igrača izabran je Marko Košak. Titula najkorisnijeg igrača je otišla u ruke Matea Barića, dok je nagradu za prvog strijelca ponio kapetan Josip Šeks.

Skupu se prigodnim riječima obratio i zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić, koji je uz čestitke novoj upravi, upoznao prisutne i o radovima koji uskoro kreću na zgradi NK Hrvatski sokol Bocanjevci. Radovi vrijedni više od 500 tisuća kuna s PDV-om, koji obuhvaćaju kompletno renoviranja i energetsku učinkovitost, donijeti će znatno bolje uvjete bocanjevačkim sokolima.

Povjerenik za razvoj prigradskog naselja Bocanjevci Bojan Vuksanić istaknuo je kako je nastavak povjerenja dosadašnjoj upravi jedina ispravna stvar koja se mogla učiniti. Istaknuo je zadovoljstvo trudom i zalaganjem igrača na terenu kao i činjenicom da se gledatelji Bocanjevaca i Gorice ponovno vraćaju uz teren.

Načelnik PP Belišće Zdravko Mandić, i sam bivši predsjednik kluba, uputio je riječi zahvale na dosadašnjem radu i načinu na koji su uz sve probleme složili mladu i perspektivnu ekipu predvođenu trenerom Ivanom Frančićem.

Nakon zaključenja skupštine uslijedilo je druženje koje će se ubrzo nastaviti i na zelenim terenima jer je početak proljetnog dijela natjecanja uskoro.

 

Tekst: Bojan Vuksanić, povjerenik za razvoj prigradskog naselja Bocanjevci
Foto: Zaim Saljiji

Video galerija