ODRŽANA 1. SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA KOORDINACIJE SAVJETA MLADIH REPUBLIKE HRVATSKE

Objavljeno: 05. 3. 2018.

U subotu, 3. ožujka 2018. godine, u hotelu Esplanade u Zagrebu održana je 1. sjednica Predsjedništva Koordinacije Savjeta mladih Republike Hrvatske. Na sjednici je prisustvovao predsjednik Savjeta mladih Grada Belišća Igor Paloh, koji je ujedno bio izvjestitelj prve točke dnevnog reda pod kojom je podnio izvješće o predavanju „Mogućnost financiranja kroz nacionalne i EU fondove“,  koje je održano 15. prosinca 2017. godine u Belišću u sklopu konferencije Pannonia Academy.

Osim izvješća, Koordinacija je usvojila odluku o donošenju Poslovnika o radu predsjedništva te odluku o osnivanju radnih tijela. Usvojen je prijedlog održavanja 1. Kongresa Koordinacije Savjeta mladih Republike Hrvatske, donesen je Plan i program za 2018. godinu, kooptirani su  novi članovi predsjedništva te su primljeni novi članovi iz grada Novalje i općine Josipdol.

Pred Koordinacijom su jednomjesečne pripreme za 1. Kongresa Koordinacije Savjeta mladih Republike Hrvatske koji će se održati od 6. do 8. travnja ove godine u Trogiru, a na kojemu se predviđa sudjelovanje preko 100-tinjak članova Savjeta mladih iz Republike Hrvatske.

Tekst: Igor Paloh, predsjednik Savjeta mladih Grada Belišća

Video galerija