Održana redovna godišnja skupština DVD-a Tiborjanci

Objavljeno: 26. 2. 2018.

U petak, 23. veljače 2018. godine u prostorijama Društvenog doma Tiborjanci održana je redovna godišnja Skupština DVD-a Tiborjanci uz nazočnost gostiju iz susjednih DVD-a (Belišće, Bocanjevci, Bistrinci, Vinogradci, Veliškovci i Gat) te operativnih i podupirajućih članova iz mjesta Tiborjanci.

Skupštini DVD-a Tiborjanci nazočila je zamjenica gradonačelnik grada Belišća Ljerka Vučković, predsjednik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije Nikica Mužević i zapovjednik VZG-a Belišće Dubravko Čovčić.

Prisutni su poslušali Izvješće o radu DVD-a Tiborjanci i Financijskog izvješće u 2017. godini te Planove rada i financija za 2019. godinu, koji su jednoglasno usvojeni.

U prigodnim riječima predsjednik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije Nikica Mužević istaknuo je rad DVD-a Tibrojanci na održavanju operativne spremnosti, koja je nositelj rada i razvoja vatrogastva u mjestu, a što ujedno doprinosi i kvalitetnom radu VZG Belišće.

Zapovjednik VZG-a Belišće Dubravko Čovčić, osvrnuo se na izvješće o radu Društva, koje je bilo samokritično, gdje je istaknut problem manjka mladih članova zbog odlaska za poslom. S obzirom na navedeni problem DVD Tiborjanci još uvijek ispunjavaju sve zadane zadatke i osnovne potrebe koje od njih zahtjeva VZG Belišće. Potrebno je svojim radom pridobiti novo članstvo među svojim mještanima koje će osigurati postojanje Društva te im je u tom pogledu poželio mnogo sreće.

Nakon izrečenih pozdravnih riječi, prisutpilo se uručivanju priznanja zaslužnijim članovima i to:

Predsjednik VZG Nikica Mužević uručio je diplomu za 20 godina rada u vatrogasnoj organizaciji «Spomenica za 20 godina» Mariju Šikiću i Siniši Mandiću.

Nakon uručenih priznanja, predsjedavajući Siniša Mandić, zahvalio se prisutnima na nazočnosti i zaključio rad Skupštine.

Foto: Zaim Saljiji

Video galerija