Prijam sportaša predstavnika Powerlifting kluba, Sambo kluba i Šahovskog kluba Belišće

Objavljeno: 06. 3. 2018.

Odlični sportski rezultati razlog su što je danas, 6. ožujka 2018. godine, u Maloj vijećnici Grada Belišća organiziran prijem za predstavnike Powerlifting kluba, Sambo kluba i Šahovskog kluba Belišće. Na postignutim rezultatima čestitao im je zamjenik gradonačelnika Grada Belišća Domagoj Varžić.

-Epitet i titula koju smo dobili, Europski grad sporta u 2017. te Europska regija sporta u 2018. godini, zaista se potvrđuju vrhunskim rezultatima naših sportaša, bilo na regionalnoj, državnoj ili europskoj razini, rekao je zamjenik gradonačelnika Varžić, poželjevši belišćanskim sportašima puno uspjeha u daljnjem radu.

-Ono što mi je posebno drago je činjenica da uključuju mlade u rad svojih klubova. To je zalog za njihovu budućnost i budućnost sporta u Gradu Belišću. Kako se ti mladi sportaši budu razvijali, uvjeren sam da će biti i sve više vrhunskih rezultata na ponos svima nama, poručio je zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić.

Uz predsjednika Powerlifting kluba Belišće i prvaka Hrvatske u benchu Ivana Schoblochera, na prijemu su bili predsjednik Sambo kluba Belišće Christian Uskoković, osvajač 3. mjesta na Europskom prvenstvu u sambu Ian Česko sa svojim ocem Vladimirom, prvaci Republike Hrvatske u sambu  Katja Vuković i Leon Sabo te seniorski prvaci 11. Kupa Šahovskog saveza Osječko-baranjske županije Ana Berke i Srđan Basrak s predsjednikom Šahovskog kluba Belišće Slavkom Marjančevićem.

Tekst: Monika Đogaš, GRB
Foto: Tin Lacković

Video galerija