PRIJAM UČENIKA 1. B RAZREDA POVODOM USPJEŠNIH AKCIJA PRIKUPLJANJA STAROG PAPIRA

Objavljeno: 06. 3. 2018.

U utorak, 6. ožujka 2018. godine, zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić, u Maloj vijećnici Grada Belišća ugostio je učenike 1. b razreda Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće i učitelja Zdravka Katalinića povodom uspješnih akcija prikupljanja staroga papira.

Domagoj Varžić je i u ime gradonačelnika grada Belišća dr. Dinka Burića čestitao učenicima 1. b razreda što svojim primjerom pridonose tituli grada papira i poručio:

-Nadam se da ćete ovu lijepu tradiciju nastaviti i u nadolazećim godinama i to ne samo 1.b nego i ostali razredi. Ponosni smo što je naše Belišće grad sporta, ali Belišće je i dalje grad papira i ovakve akcije mogu biti na ponos ne samo učenicima, nego i njihovim učiteljima i roditeljima.

Učitelj Zdravko Katalinić naveo je da je u programu škole posebno istaknuta briga o razvoju ekološke svijesti i da su za uspješnost akcija uvelike zaslužni i roditelji koji su u prikupljanje papira uključili svoje poznanike. Spremnik starog papira bio je premalen za sav prikupljeni papir. Nesvakidašnji prizor ispred škole pobudio je zanimanje mnogih, a količina prikupljenog starog papira bila je razlog da tvrtke DS Smith Belišće i Unijapapir Osijek nagrade učenike posjetom Cinestaru Osijek, gdje su pogledali crtani film Patuljci uzvraćaju udarac.

Foto: Tin Lacković

Video galerija