PRIJAM UDRUGE INVALIDA RADA I OSOBA S INVALIDITETOM

Objavljeno: 21. 3. 2018.

Povodom Nacionalnog dana invalida rada, koji se u Republici Hrvatskoj obilježava svake godine 21. ožujka, zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić primio je predsjednika Udruge invalida rada i osoba s invaliditetom Belišća i Valpova Ivicu Korova te članove Udruge.

Obilježavanje Nacionalnog dana invalida rada važno je zbog razvijanja osjetljivosti javnosti na prava i interese invalida rada kako bi se razvio stupanj prepoznatljivosti i ukazalo na potrebu da se provode aktivnosti radi prevencije nastanka novih invalida rada.

Zamjenik gradonačelnika Varžić čestitao je u ime grada Belišća Nacionalni dan invalida rada te zahvalio predstavnicima Udruge na požrtvovnosti i trudu koji ulažu za ostvarivanje prava svojih članova. Istaknuo je želju za nastavkom uspješne suradnje i u budućnosti.

Članovi Udruge upoznali su zamjenika gradonačelnika s problemima s kojima se susreću te o provođenju Nacionalne kampanje „Tjedan dana s invalidima rada“  kojom se nastoji upozoriti javnost o općim i posebnim problemima invalida rada te mogućim prijedlozima za rješavanje istih. Zahvalili su se na financijskoj pomoći koju im grad Belišće pruža.

U subotu, 24. ožujka 2018. godine,  u 10 sati u restoranu Park u Valpovu, Udruga invalida rada i osoba s invaliditetom Belišća i Valpova održat će Izvještajnu godišnju skupštinu i tribinu po pitanju življenja osoba s invaliditetom, osobito invalida rada.

 

Video galerija