Primopredaja prijenosnih audio sustava prigradskim naseljima

Objavljeno: 07. 2. 2018.

U srijedu, 7. veljače 2018. godine, u Maloj vijećnici grada Belišća gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić sa svojim suradnicima upriličio je prijam za povjerenike prigradskih naselja Veliškovci, Vinogradci, Gorica Valpovačka, Tiborjanci, Bocanjevci, Kitišanci i Bistrinci.

Tom je prigodom gradonačelnik grada Belišća uručio sedam prijenosnih audio sustava potrebnih za održavanje brojnih kulturno-glazbenih, sportskih i drugih programa u prigradskim naseljima tijekom godine, ukupne vrijednosti 17.498,95 kn s PDV-om. Na popisu mjesta koja su dobila audio sustav nije Gat jer je njima razglas riješen prilikom otvorenja novog društvenog doma.

Naime, nabavom prijenosnih audio sustava Grad Belišće riješio je dugogodišnji problem oko korištenja razglasa u svojim prigradskim naseljima.

Na ovaj se način ulaganja u opremanje i uređenje prigradskih naselja i dalje nastavljaju, a Grad Belišće nastoji stvoriti uvjete u svakom prigradskom naselju kao što su i oni u samom naselju Belišću.

Povjerenici za prigradska naselja zahvalili su gradonačelniku i Gradu Belišću na uručenim audio sustavima koji će zasigurno biti od velike koristi u svakom mjestu.

Foto: Tin Lacković

Video galerija