Učitelji razredne nastave na radionici Gradske knjižnice i čitaonice

Objavljeno: 20. 1. 2017.

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće 18. i 19. siječnja 2017. godine održane su dvije izuzetno zanimljive radionice.

Naime, Školski aktiv učitelja razredne nastave Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće odlučio je po prvi put organizirati svoje aktivnosti u belišćanskoj knjižnici. Voditelj Školskog aktiva učitelj savjetnik Zdravko Katalinić bio je inicijator ovog kreativnog druženja i uz pomoć knjižničarke Jasne Andrišić održane su u dva dana kreativne radionice na temu „Što mogu moje ruke“.

U nadasve veseloj i opuštenoj atmosferi učiteljice i jedan učitelj stvarali su predmete uz pomoć salvetne tehnike, a posebno je obrađena tehnika shabby chic. Uz malo akrilnih boja, voska, salveta, brusnog papira i salvetnog ljepila te raznih glitera napravljeni su predivni predmeti koji su izloženi u vitrinama ispred knjižnice. Tamo će biti izložene tjedan dana, a nakon toga bit će izložene u školi. Svoje naučeno znanje s ovih radionica učitelji će  sasvim sigurno primijeniti i u radu sa svojim učenicima i zato su ove radionice bile jako korisne.

Video galerija